fredag den 30. april 2010

hvalpenes 6 uge

Troede lige det var så nemt at have de små. Det var fedt så længe det varede at de først vågnede når jeg gjorde.. sådan er det ikke mere. De vågner tidligere og tidligere og vækker mig med skrig og skrål.
Det er bare med at stå op og få dem ud med det samme.. hvis man ignorere dem er der bare det mere rengøring senere.
Simic er begyndt at opdrage mere på dem. Nu får de ikke lov til at te sig tossede hele tiden.
Catch er stadig hygge onkel og finder sig i det meste, men han har dog knurret et par gange, når de prøver at tage ben eller legetøj fra ham.
Hvalpene har et fint hundesprog og sænker paraderne og går væk, hvis de hører de voksne hunde knurre.
Aktivitetes niveauet er steget en del og der bliver ikke sovet så meget eller så længe mere. Hvalpene er i haven så meget som muligt og der bliver virkelig udforsket hvert et hjørne.
Der bliver desværre gravet en del.. Catch, Heaven og Succes har jo haft grave konkurrence en gang imellem, så der er et par huller i haven. Dem har hvalpene så udviddet lidt.
Negleklip, børstning og pote tørring er en del af hverdagen (dog ikke hver dag). Negle klipning foregår på ryggen, på skødet af mig og de ligger alle fint stille, indtil alle negle er klippet. Når de bliver børstet, skal man stadig holde lidt fast på dem. Ellers tror de bare at børsten er et legetøj, man skal bide i.
Hvalpenme har været en tur til kiropraktor. Altid spændende at hører hvad Marianna har at sige til dem. Et par af hvalpene havde fået et par små knubs og en havde været trykket ved fødslen, men ellers havde hun kun positive ord om deres bygning og sind.. dejligt.
Kiropraktor turen var også deres første tur i bil og det klarede de i stiv arm. De græd lidt de første 4 minutter og så var der ellers ro.
På hjemturen var der ikke en lyd og hvalpene blev lagt i hvalpe gården, hvor de alle sov som sten i flere timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar