fredag den 23. april 2010

Hvalpenes fjerde uge

Der er kommet smæk på nu. Hvalpene er ikke meget for at være i hvalpegården mere.. de vil hellere være i stuen med de andre hunde. Motorikken er ved at være iorden nu, så den vilde jagt går rundt i hele huset.
Hvalpene har prøvet at være udenfor nogle gange og det var ikke helt fedt første gang.
Solen skinnede men det var koldt, så de ville gerne hurtigt ind igen. Men i løbet af ugen er haven blevet udforsket mere og mere og de går længere og længere væk fra havedøren.
De har fået fine, meget spidse tænder og spiser nu over 1 kilo kød om dagen (tilsammen). Simic har stadig masser af mælk, men man kan godt se på hende at det ikke er helt så sjovt at have hvalpene hængende i patterne efter de har fået tænder :0)

Tænderne blev sat på prøve da jeg tilbød hvalpene kødben.. det var et stort hit. Ninja prøvede dog først at sluge benet, men fandt senere ud af at man skulle tygge i det. De var søde til at dele med hinanden og der var ingen sure miner og ejerfornemmelser over deres kødben.
Når hvalpene er i hvalpegården er de rigtig søde til at gå op i "toilettet" når de skal besørge
Hvis hvalpene er i stuen sker der stadig en del uheld, men hvis man er hurtig kan man nå at kalde dem alle udenfor, når de vågner efter en lur.
catch elsker stadig at hygge med hvalpene og det er meget gengældt. Tror simpelt hen ikke der findes en bedre lege onkel end min store blå vovse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar